Bloom it babe

Bloemenprintjes! Dit seizoen zie je ze overal in terug. Blousjes, jurkjes, setjes, playsuits, rokjes, noem maar op. Deze fleurige trend kun je dus op verschillende manieren dragen. Doordat de print zelf vaak al vrij druk is kun je deze items het beste combineren met een leuke basic. Zo is onze Romy short heel leuk te combineren met de Marley top en een denim jasje..

Go big or go home

Een trend die we al een tijdje zien; oversized blazers. Omdat je dit met zoveel kunt combineren is de blazer een echte musthave. Wil je voor een classy lookje gaan? Of liever een wat stoerdere look? De blazer kun je altijd toevoegen aan je outfit!

Summer please!

Complete heeft zomerjurkjes in alle soorten! Sexy, casual, schattig, wat je maar wilt. Een perfect zomerjurkje is echt een must! Je trekt een lekker luchtig jurkje en leuke sandaaltjes aan op een warme zomerdag en je bent klaar om te gaan. Toch nog iets frisser in de avond? Trek dan een van onze denim jasjes of blazers aan.

Pastel is always a good idea

Deze trend zagen we vorig jaar ook al in het voorjaar. Maar ze zijn weer terug van weggeweest; de pastelkleuren! Deze mega schattige kleuren zie je weer volop dit voorjaar. Van leuke zomerjurkjes tot blazers. En hoe leuk is dit mint kleurige setje?!