About

Complete Fashion Boutique

Hi knapperds!..

Complete fashion was een droom! Een hele grote droom! Toen ik (Frederique de Vos) een jong meisje was, wilde ik niets liever dan vriendinnetjes om me heen helpen met hun outfits en zelf trok ik er wel 5 verschillende per dag aan! Het zat er dus al jong in! Naarmate ik ouder werd, heb ik veel ervaring opgedaan in de mode en toen was het zover. Op 14 juni 2019 opende ik mijn eigen kledingzaak Complete Fashion Boutique. En wauw, als ik dit schrijf, krijg ik nog steeds kippenvel over mijn hele lijf !!

Complete Fashion Boutique is een open en warme plek midden in ons schattige stadje Sittard waar gezelligheid op nummer 1 staat! Wij verkopen in onze winkel de laatste trends voor voornamelijk jonge vrouwen tussen de 14 en 45 jaar.

Elke week rijden wij naar Parijs om daar nieuwe inkopen te doen. Onze collectie is dus nooit hetzelfde! Service is iets wat ik heel belangrijk vind.
Wanneer een klant met een glimlach de winkel uit loopt (met of zonder nieuwe kleding), dan is mijn missie geslaagd! Na hard werken is nu ook mijn 2e droom uitgekomen! Namelijk een webshop. Helaas kan ik met een webshop geen fysieke hulp geven maar mocht je vragen of advies nodig hebben dan ben ik 24/7 bereikbaar via deze link of via onze insta dm!

ENJOY YOUR ONLINE SHOPPING BABES

XOXO Complete fashion